moment...

Zaalverhuur


Bel ami

Met keuze uit diverse smaakvol ingerichte zalen is Brasserie Bel ami de ideale locatie voor uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst


Brasserie Bel ami in Bussum ligt midden in het Gooi, niet ver van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Het interieur ademt de gezellige, bijna klassieke sfeer van de Franse brasserie gecombineerd met de smaak van nu. Bij Bel ami heeft u de keuze uit diverse smaakvol ingerichte zalen die u kunt huren voor uw zakelijke en feestelijke bijeenkomst.

Of u nou komt voor een borrel, vergadering of trouwfeest, onze keukenbrigade brengt uw bijeenkomst graag op smaak met de heerlijkste culinaire gerechten, gecombineerd met voor u geselecteerde wijnen.

Een gezellige borrel met smaak

Een borrel ter gelegenheid van een afscheid, verjaardag of jubileum? Een bedrijfsborrel of vrijdagmiddagborrel? Bel ami maakt van iedere borrel een feestje. Lees verder

Een inspirerende congreslocatie

De zalen van Bel ami vormen een compacte en sfeervolle congreslocatie, geschikt voor congressen tot 80 bezoekers. Lees verder

Even lekker onbekommerd feesten

Wat de aanleiding ook is, Bel ami is de ideale ruimte voor een bruisend feest! Lees verder

Een sfeervolle locatie voor uw receptie

Een warm ontvangst ter gelegenheid van een jubileum, een afscheid of een huwelijk? Bij Bel ami voelt iedereen zich meer dan welkom. Lees verder

Smaakvol en ongestoord vergaderen

De zalen van Bel ami zijn zeer geschikt om zowel met een klein als groot gezelschap in alle rust en met smaak te vergaderen, lunchen en dineren. Lees verder

Een condoleance in gepaste sfeer

Onze zalen bieden u de ruimte om samen met familieleden en vrienden in alle rust de nabestaanden te condoleren en de overledene te herdenken. Lees verder

Dé plek voor een onvergetelijke trouwdag

Met de status van officiële trouwlocatie leent Bel ami zich uitstekend voor zowel uw huwelijksceremonie, -receptie, –diner als trouwfeest. Lees verder

Besloten dineren in een gezellige ambiance

Onze chef bereidt speciaal voor uw gezelschap een menu vol heerlijkheden gemaakt van de beste verse ingrediënten. Lees verder

Klik hier voor een overzicht van onze zalen.

Vergadering


Bel ami

Een stijlvolle vergaderruimte huren dichtbij Amsterdam, Utrecht of Amersfoort?


Met keuze uit vier stijlvolle vergaderzalen is Brasserie Bel ami in Bussum zeer geschikt om zowel met een klein als groot gezelschap in alle rust en met smaak te vergaderen, lunchen en dineren. Bel ami ligt centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Het interieur ademt de gezellige, bijna klassieke sfeer van de Franse brasserie gecombineerd met de smaak van nu.

Alle ruimte voor een geslaagde vergadering

Ongestoord en in een aangename ambiance vergaderen. Met alle comfort die u nodig heeft om uw vergadering te laten slagen. Dat kan bij Bel ami.

Bent u met een kleine groep dan kunt u uitstekend terecht in de karakteristieke Herenkamer met vaste vergadertafel en fauteuils. Deze vergaderzaal biedt ruimte aan maximaal twaalf personen.

Bent u met een grotere groep? Afhankelijk van de opstelling - U-vorm of Carré -, kunt u met maximaal 20 mensen terecht in de Bos-Hem-, Orangeboom- of Roozenboomzaal. Deze laatste twee kunnen ook worden samengevoegd tot één grote ruimte. Alle zalen hebben daglicht, bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt

Al onze zalen zijn standaard voorzien van airco en Wifi. Blocnotes met potloden/ pennen liggen voor u klaar en tegen geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van o.a.:

 • beamer met projectiescherm
 • flip-over met papier en stiften
 • microfoons/ audioversterking
 • flatscreen TV
 • video-opname apparatuur

Tijdens uw vergadering staat plat en bruisend water op tafel en kunt u genieten van een assortiment luxe roomboterkoekjes. Met een Nespresso-apparaat maakt u onbeperkt verse koffie en frisdrank ligt klaar in de mini bar (gebruik hiervan op nacalculatie).

Vergaderen met smaak

Onze keukenbrigade brengt uw vergadering graag op smaak met bijvoorbeeld een ontbijtbuffet, verschillende breaks, high tea, business lunches en/of culinaire (keuze)diners. Of, als u uw gasten echt culinair wilt verwennen, bereiden wij met passie en liefde een smakelijk walking diner. Informeer hier naar de mogelijkheden!

Dineren kan besloten of in de Brasserie. Wilt u tijdens een pauze, lunch of na de vergadering even naar buiten? Bij mooi weer zit u heerlijk op ons gezellige en zonnige terras!

Tarieven en arrangementen

U kunt deze vergaderruimtes boeken voor een dagdeel (ochtend, middag, avond), 2 dagdelen of hele dag. De Herenkamer huurt u bijvoorbeeld al vanaf 150 euro voor een halve dag! Op deze pagina vindt u de tarieven van onze vergaderzalen.

Bent u met meer dan 8 personen dan kunt u ook kiezen voor een aantrekkelijk all-in vergaderarrangement. Wat dacht u van ons 8-uurs arrangement inclusief, onbeperkt koffie, thee, water en heerlijke lunch voor € 60,00 per persoon?

Wilt u gebruikmaken van een vergaderarrangement of heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, wij maken voor u een op-maat-offerte.

Congres


Bel ami

Op zoek naar een inspirerende congreslocatie dichtbij Amsterdam, Utrecht of Amersfoort?


Brasserie Bel ami in Bussum beschikt over een middelgrote congreszaal omringd door vier karakteristieke kleinere zalen. Tezamen vormen ze een compacte en sfeervolle congreslocatie geschikt voor congressen tot 80 bezoekers. Bel ami ligt centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Het interieur ademt de gezellige, bijna klassieke sfeer van de Franse brasserie gecombineerd met de smaak van nu.

De juiste setting voor een indrukwekkend congres

Bel ami creëert voor u de ontmoetingsplek voor waardevolle contacten. Met alle ruimte voor dialoog en inspirerende presentaties.

De congreszaal kunt u inzetten als ontvangstruimte of voor de plenaire opening en afsluiting van uw congres. De vier kleinere zalen lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld parallelle sessies of subzaal

De capaciteit per zaal is afhankelijk van de opstelling. De plenaire zaal biedt bij een theateropstelling ruimte aan 80 personen. Kiest u daarnaast voor een carré-opstelling in de omringende zalen dan biedt elke zaal ruimte aan 20 personen. Twee zalen, de Orangeboom- en Roozenboomzaal, kunnen bovendien worden samengevoegd tot één grote ruimte geschikt voor 40 personen.

Al onze zalen hebben daglicht, bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt

Al onze zalen zijn standaard voorzien van airco en Wifi. Blocnotes met potloden/ pennen liggen voor u klaar en tegen geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van o.a.:

 • beamer met projectiescherm
 • flip-over met papier en stiften
 • microfoons/ audioversterking
 • flatscreen TV
 • video-opname apparatuur

Bij ontvangst serveren wij diverse soorten verse koffie en thee met luxe zoete lekkernijen. Tijdens het congres staat plat en bruisend water klaar. De kleinere zalen beschikken over een Nespresso-apparaat en minibar voor verse koffie of frisdrank tijdens een sessie.

Een congres dat smaakt naar meer

Onze keukenbrigade brengt uw congres graag op smaak met bijvoorbeeld een ontbijtbuffet, verschillende breaks, high tea, business lunch en/of culinaire (keuze)diners. Of, als u uw sprekers en bezoekers echt culinair wilt verwennen, bere iden wij met passie en liefde een smakelijk walking diner.

Dineren kan besloten of in de Brasserie. Wilt u tijdens de (lunch)pauze of na het congres even naar buiten? Bij mooi weer zit u heerlijk op ons gezellige en zonnige terras!

Tarieven en arrangementen

U kunt onze congresruimtes boeken voor een dagdeel (ochtend, middag, avond), 2 dagdelen of hele dag. De plenaire zaal (Serre Lounge) huurt u bijvoorbeeld al vanaf 450 euro voor een halve dag! Op deze pagina vindt u de tarieven van onze congreszalen.

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, wij maken voor u een op-maat-offerte.

Workshop & training


Bel ami

De ideale locatie voor uw workshop of training in het hart van ‘t Gooi


Met keuze uit een grote, centrale ruimte en vier stijlvolle, aparte ruimtes is Brasserie Bel ami in Bussum een ideale locatie voor uw workshop, cursus of training. Bel ami ligt centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Het interieur ademt de gezellige, bijna klassieke sfeer van de Franse brasserie gecombineerd met de smaak van nu.

Alle ruimte voor een inspirerende workshop

Bel ami heeft voor u de perfecte ruimte om in alle rust met uw deelnemers aan de slag te gaan. Weg van alle hectiek en met alle comfort die u nodig heeft om uw workshop of training tot een succes te maken.

Bent u met een kleine groep dan kunt u uitstekend terecht in de karakteristieke Herenkamer met vaste tafel en fauteuils. Deze zaal biedt ruimte aan maximaal twaalf personen.

Bent u met een grotere groep of wilt u meerdere sessies tegelijkertijd organiseren? Afhankelijk van de opstelling - U-vorm of Carré -, kunt u met maximaal 20 mensen terecht in de Bos-Hem-, Orangeboom- of Roozenboomzaal. Deze laatste twee kunnen ook worden samengevoegd tot één grote ruimte. Alle zalen hebben daglicht, bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt

Al onze zalen zijn standaard voorzien van airco en Wifi. Blocnotes met potloden/ pennen liggen voor u klaar en tegen geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van o.a.:

 • beamer met projectiescherm
 • flip-over met papier en stiften
 • microfoons/ audioversterking
 • flatscreen TV
 • video-opname apparatuur

Tijdens uw workshop staat plat en bruisend water op tafel en kunt u genieten van een assortiment luxe roomboterkoekjes. Met een Nespresso-apparaat maakt u onbeperkt verse koffie en frisdrank ligt klaar in de mini bar (gebruik hiervan op nacalculatie).

Een aangenaam smaakvolle onderbreking

Onze keukenbrigade brengt uw workshop of training graag op smaak met bijvoorbeeld een ontbijtbuffet, verschillende breaks, high tea, business lunches en/of culinaire (keuze)diners. Of, als u uw deelnemers echt culinair wilt verwennen, bereiden wij met passie en liefde een smakelijk walking diner.

Dineren kan besloten of in de Brasserie. Wilt u tijdens een pauze, lunch of na een sessie even naar buiten? Bij mooi weer zit u heerlijk op ons gezellige en zonnige terras!

Tarieven en arrangementen

U kunt de verschillende ruimtes boeken voor een dagdeel (ochtend, middag, avond), 2 dagdelen of hele dag. De Herenkamer huurt u bijvoorbeeld al vanaf 150 euro voor een halve dag!

Op deze pagina vindt u de tarieven van onze vergaderzalen.

Bent u met meer dan 8 personen dan kunt u ook kiezen voor een aantrekkelijk all-in arrangement. Wat dacht u van ons 8-uurs arrangement inclusief, onbeperkt koffie, thee, water en heerlijke lunch voor € 60,00 per persoon?

Borrel


Bel ami

Zoekt u een gezellige en stijlvolle locatie voor uw borrel?


Of u met 10 of met 80 gasten komt, Brasserie Bel ami in Bussum maakt van uw borrel een feestje. Ga maar na: een heerlijk zonnig terras. De mooiste wijnen. Onweerstaanbaar lekkere, huisgemaakte bittergarnituren. Keuze uit een aantal bijzonder smaakvol ingerichte zalen. En makkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Amersfoort.

Een borrelruimte waar uw gasten zich meteen thuisvoelen

Onze gezellige bar, de warme uitnodigende sfeer van onze zalen en de zorgzame bediening, zorgen ervoor dat uw gasten zich meteen thuisvoelen.

Bent u met een gezelschap tot 40 mensen dan is de karakteristieke Bos-Hemzaal een mooie ruimte. Heeft u meer gasten dan kunt u gebruikmaken van de Serre lounge of de Orangeboom- en Roozenboomzaal. Daar kunt u tot 80 gasten ontvangen. De bovengenoemde zalen kunnen we ook samenvoegen tot één grote ruimte. Deze leent zich voor een receptie voor maximaal 250 gasten.

Onze zalen hebben daglicht, airco en een professionele muziekinstallatie. Ze bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Wat is een borrel zonder bittergarnituur?

Bij Bel ami kunt u verschillende huisgemaakte bittergarnituren laten serveren. Van kaas, worst en bitterballen tot yakatori spies, brioche toast met gerookte zalm en crostini steak tartaar. Daarnaast hebben we een bijzondere collectie wijnen, waar we uw gasten graag van laten genieten. Wij denken graag met u mee hoe we uw borrel perfect op smaak kunnen brengen.

Tarieven

U kunt de gewenste borrelruimte huren voor een middag, avond of beide. De Bos-Hemzaal huurt u bijvoorbeeld al voor 300 euro voor een middag en 450 euro voor een middag en avond.

Feest


Bel ami

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie dichtbij Amsterdam, Utrecht of Amersfoort?


Wat de aanleiding ook is voor een feestje, Brasserie Bel ami in Bussum is de ideale ruimte voor een bruisend feest voor 100 tot 350 gasten. Met twee feestzalen waar sfeer en stijl hand in hand gaan. En met alle ruimte voor muziek, acts, dans en de leukste gesprekken. Bel ami is makkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Amersfoort.

De perfecte locatie voor een onvergetelijk feest

Onze gezellige bar, de warme uitnodigende sfeer en de zorgzame bediening, zorgen ervoor dat u met uw gasten zorgeloos feest kunt vieren. Wanneer uw feest losbarst en eindigt, kunnen we in overleg bepalen.

Organiseert u een feest voor circa 100 personen dan is de Serre lounge een heel geschikte ruimte. In deze zaal bevindt zich ook onze gezellige bar. Bent u van plan meer gasten uit te nodigen dan kunt u in de Bel ami vleugel tot wel 350 mensen laten feesten.

Beide feestzalen zijn voorzien van airco en een professionele muziekinstallatie. Ze bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Laat uw feest sprankelen!

Wilt u een ontvangst met een glas Pommery Champagne of exotische cocktail? Tussendoor een yakatori spies of loempia van gekonfijte eend? Of liever een oer-Hollandse bittergarnituur? Wij brengen uw feest op smaak zoals u dat wilt.

Bent u op zoek naar een fotograaf, dj of bijzondere aankleding van de zaal? Wij denken graag met u mee.

Huwelijk


Bel ami

Op zoek naar een romantische trouwlocatie in het Gooi?


Met de status van officiële trouwlocatie leent Brasserie Bel ami in Bussum zich uitstekend voor uw huwelijksceremonie, -receptie en –diner. En dat niet alleen, ook voor een spetterend trouwfeest biedt Bel ami alle ruimte. Het interieur ademt de gezellige, bijna klassieke sfeer van de Franse brasserie gecombineerd met de smaak van nu. Hier beleeft u de mooiste dag van uw leven!

Alle ruimte voor een onvergetelijke trouwdag

Van huwelijksvoltrekking tot bruisend feest. Uw bruiloft op één locatie. Dat kan bij Bel ami! De stijlvol ingerichte zalen, de gezellige bar, de warme uitnodigende sfeer en de zorgzame bediening zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke trouwdag. Wanneer die begint en eindigt, kunnen we in overleg bepalen.

Voor uw huwelijksceremonie zijn de Bos-Hemzaal, de Orangeboom- of Roozenboomzaal zeer geschikt tot circa 25 personen. Verwacht u meer gasten, dan kunt u gebruik maken van de Serre lounge (80 pers.) of kunnen we de Orangeboom- en Roozenboomzaal samenvoegen tot één ruimte (50 pers.)

Voor uw diner kunt u, al naar gelang de grootte van uw gezelschap, kiezen uit vier karakteristieke zalen. En de Serre lounge en Bel ami vleugel zijn de ideale ruimtes voor uw receptie en/of huwelijksfeest. Deze zalen zijn bovendien voorzien van een professionele muziekinstallatie.

Al onze zalen hebben airco en bevinden zich op de begane grond. Ze zijn daarnaast toegankelijk voor mindervaliden.

Een trouwdag die smaakt naar meer!

Ook culinair mag het u op deze bijzondere dag nergens aan ontbreken. Samen met u en onze chefkok en wijnexpert nemen we graag hoe we uw gasten smaakvol kunnen verrassen.

Zoekt u nog een weddingplanner, fotograaf, dj of wilt u op een bijzondere manier de ruimte aankleden? Wij nemen u graag de zorg van dit alles uit handen! En mocht u de gehele dag bij ons willen vertoeven, dan regelen wij voor u een prachtige, klassieke Bentley met chauffeur die u desgewenst thuis ophaalt!

Receptie


Bel ami

Zoekt u een sfeervolle locatie in ’t Gooi voor uw receptie?


Wilt u gasten ontvangen ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis zoals een jubileum, een afscheid of een huwelijk? Bij Brasserie Bel ami in Bussum heeft u keuze uit meerdere ruimtes

waar stijl en sfeer perfect in balans zijn. U kunt hier uitstekend terecht voor een receptie van 40 tot 350 gasten. Hoe groots u het ook wilt aanpakken, Bel ami zorgt voor een smaakvolle aankleding van uw receptie. Letterlijk én figuurlijk.

Dé locatie voor uw receptie waar uw gasten zich welkom voelen

Onze gezellige bar, de warme uitnodigende sfeer van onze zalen en de zorgzame bediening, zorgen ervoor dat uw gasten zich meteen welkom voelen.

Houdt u een receptie voor circa 100 mensen dan is de Serre loungee een mooie, lichte ruimte. In deze zaal bevindt zich ook onze gezellige bar. Voor een receptie tot 40 mensen is de Bos-Hemzaal met zijn huiselijke sfeer een geschikte ruimte en als u een grote receptie organiseert dan kunt u in de Bel ami vleugel tot wel 350 gasten ontvangen.

Al onze zalen hebben daglicht, airco en een professionele muziekinstallatie. Ze bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Smaakvol in alle opzichten

Tijdens uw receptie kunt u diverse huisgemaakte lekkernijen laten serveren. Van zoet tot hartig.

Zoals een étagère met chocotruffel, bananen-éclair en tartufo. Of diverse finger sandwiches belegd met gerookte zalm met roomkaas of gerookte kip met mosterdmayonaise. Een bittergarnituur kan natuurlijk ook: van kaas, worst en bitterballen tot yakatori spies en crostini steak tartaar. Daarnaast hebben we een bijzondere collectie wijnen, waar we uw gasten graag van laten genieten.

Wilt u uw receptie verder aankleden met bloemstukken of heeft u een fotograaf nodig? Wij denken graag met u mee.

Tarieven

Een zaal voor uw receptie kunt u huren voor een middag, avond of beide. De Serre lounge huurt u bijvoorbeeld al voor 450 euro voor een middag en 550 euro voor een middag en avond. Op deze pagina vindt u de tarieven van onze zalen.

Heeft u liever een op-maat offerte inclusief drankjes en hapjes of heeft u extra wensen? Neem dan hier contact met ons.

Besloten diner


Bel ami

Op zoek naar een gezellige en stijlvolle ruimte voor een besloten lunch of diner?


Brasserie Bel ami in Bussum heeft de klassieke sfeer van de Franse brasserie, gecombineerd met de smaak van nu. Voor uw besloten diner of lunch kunt u met een groep van 8 tot 150 man terecht in een van onze stijlvol ingerichte zalen. Onze chef bereidt speciaal voor uw gezelschap een menu vol heerlijkheden gemaakt van de beste verse ingrediënten. Onweerstaanbaar in combinatie met onze zorgvuldig gekozen karaktervolle wijnen! Bel ami is makkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Amersfoort.

Met elkaar dineren in een gezellige ambiance

Exclusief dineren in een karakteristieke, gezellige ruimte. Uitnodigend interieur. Linnen gedekte tafels. Niet te groot en niet te klein. Dat kan bij Bel ami.

Bent u met een kleine groep tot 12 personen, dan kunt u uitstekend terecht in de stijlvolle Herenkamer met vaste eettafel en fauteuils. Komt u met meer mensen dan is de Bos-Hemzaal een mooie ruimte voor een groep van 20 personen. De combizaal van Orangeboom- en Roozenboom is heel geschikt voor een groep tot 40 personen. Wilt u dineren met een nog grotere groep dan zijn de Serre lounge en Bel ami vleugel ideale ruimtes.

Onze zalen hebben daglicht, airco en een professionele muziekinstallatie. Ze bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Laat u culinair verwennen!

Bel ami staat voor "een goede vriend". Iemand die u laat ontspannen en genieten. Iemand die zorgt voor sfeer, gezelligheid en een rijk gevulde tafel. Wilt u een sitting down, walking diner of buffet? Het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

De gevarieerde en seizoengebonden gerechten op de kaart bieden u een uitgebreide keuze, waaronder met zorg bereide Brasserie-klassiekers. Naast de kaart biedt Bel ami een wisselend ‘Menu du Marché’. Bekijk hier onze menukaart. De kaart is compleet gemaakt met onze selectie wijnen, waar uiteraard Franse wijnen de boventoon voeren.

U kunt ook kiezen voor een speciaal voor u samengesteld menu en geselecteerde wijnen. Uiteraard houden we ook rekening met mensen die vegetariër of veganist zijn of een speciaal dieet volgen. Wij denken graag met u mee hoe we uw diner perfect op smaak kunnen brengen.

Condoleance


Bel ami

Bent u op zoek naar een gepaste en stijlvolle locatie voor een condoleance?


Als een dierbare komt te overlijden komt er veel op u af, zoals het regelen van de condoleance. Brasserie Bel ami in Bussum helpt u daar graag bij. Onze zalen bieden u de ruimte om samen met familieleden en vrienden in alle rust en discretie de nabestaanden te condoleren en de overledene te herdenken. En natuurlijk bent u voor een intiem samenzijn met naaste familie en vrienden ook welkom bij ons. We zijn goed bereikbaar vanaf Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Een condoleance in een gepaste ambiance

Veel daglicht, rust en een stijlvolle, mooi aangeklede ruimte die niet te groot en niet te klein is. Bij Bel ami heeft u, afhankelijk van het aantal genodigden, de keuze uit meerdere zalen.

Nodigt u tot 30 gasten uit voor de condoleance dan is de Bos-Hemzaal heel geschikt. Verwacht u zo’n 80 mensen, dan kunt u gebruikmaken van de Orangeboom- en Roozenboomzaal die we voor u samenvoegen tot één grote ruimte. Heeft u meer gasten dan kunt u gebruikmaken van de Serre lounge (tot 100 gasten) of de Bel ami vleugel waar u tot 350 mensen kunt ontvangen.

Onze zalen hebben naast daglicht, airco en een professionele muziekinstallatie. Ze bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Wij maken het u zo aangenaam mogelijk

Bij ontvangst, tijdens en na de condoleance kunnen we de aanwezigen naar uw wens hartige of zoete huisgemaakte delicatessen serveren, zoals petit fours, finger sandwiches of rijk gevulde etagères. Uiteraard is een besloten lunch of diner ook mogelijk. Wij denken graag met u mee hoe we voor alle aanwezigen de condoleance zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Tarieven

U kunt de gewenste ruimte voor de condoleance boeken voor een middag, avond of beide. De Bos-Hemzaal huurt u bijvoorbeeld al voor 300 euro voor een middag en 450 euro voor een middag en avond. Op deze pagina vindt u de tarieven van onze zalen.

Overzicht zalen


Bel ami

Voor iedere bijeenkomst een passende ruimte


Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende smaakvol ingerichte zalen die u bij Bel ami kunt huren voor uw zakelijke en feestelijke bijeenkomst. Iedere zaal heeft daglicht en airco en beschikt over een professionele muziekinstallatie. Ze bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

De Herenkamer

Deze zaal is een warme ruimte met vaste vergadertafel en zeer comfortabele stoelen.

De Herenkamer (32 m2) beschikt over een eigen minibar en Nespresso-machine en biedt ruimte aan 12 personen. U kunt deze zaal inzetten voor een vergadering, diner of als subzaal voor een congres. De Herenkamer is te boeken vanaf 150 euro per dagdeel.

De Roozenboom- en Orangeboomzaal

Beide zalen ademen een gezellige, huiselijke sfeer. Ze beschikken ieder over een eigen minibar en Nespresso-machine, Afhankelijk van de opstelling (diner, U-vorm, Carré of theater) biedt iedere ruimte (40 m2) plaats voor 15 tot 20 personen. Samengevoegd vormen zij de Combizaal ‘de Boomen” waar ruimte is voor maximaal 40 personen.

Zowel de Rozenboom- als de Orangeboomzaal is te gebruiken voor een vergadering, huwelijksvoltrekking, borrel, diner of als subzaal voor een congres. De Boomen-combi is bovendien geschikt voor een feest of receptie.

De Rozenboom- of Orangeboomzaal huurt u vanaf 250 euro per dagdeel. In combinatie huurt u ze vanaf 400 euro per dagdeel.

De Bos-Hemzaal

Ook de Bos-Hemzaal is een gezellige ruimte met huiselijke sfeer en geschikt voor een vergadering, huwelijksvoltrekking, borrel, diner of als subzaal voor een congres. Deze zaal is ruimer (53m2) dan de Rozenboom- als de Orangeboomzaal en daardoor bovendien geschikt voor een receptie of feest. Afhankelijk van de opstelling is deze ruimte geschikt voor 16 tot 40 personen. De Bos-Hemzaal is te boeken vanaf 300 euro per dagdeel.

De Serre Lounge

De Serre Lounge is een mooie lichte ruimte met een gezellige bar. Deze ruimte (100m2) is geschikt voor vrijwel alle soorten bijeenkomsten: van vergadering tot huwelijksvoltrekking en van borrel tot feest. Afhankelijk van de opstelling (receptie/feest, diner of theater) biedt deze zaal ruimte aan 60 tot 100 personen. De Serre Lounge huurt u vanaf 450 euro per dagdeel.

De Bel ami vleugel

Deze ruim bemeten zaal (257m2 ) is zeer geschikt voor bijeenkomsten met een groot aantal gasten, zoals een besloten diner, receptie of feest. Afhankelijk van de opstelling (receptie/feest of diner of theater) biedt de Bel ami vleugel ruimte aan 150 tot 350 personen. De Bel ami vleugel huurt u vanaf 800 euro per dagdeel.

Plattegrond

Bel ami

Tarieven

Bel ami

Bereikbaarheid en parkeren


Bel ami

Bereikbaarheid en parkeren


Brasserie Bel ami ligt centraal ten opzichte van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort en is uitstekend bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. De NS stations Bussum Zuid en Naarden-Bussum liggen op slechts 10 min. loopafstand. Komt u met de auto dan kunt u tegen voordelig tarief parkeren in parkeergarage De Nieuwe Brink, direct tegenover Bel ami.

Informatie / reserveren


Wilt u meer weten, een vrijblijvende offerte of direct reserveren?


Via onderstaand aanvraagformulier kunt u ons alvast wat input geven. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Neemt u liever telefonisch de mogelijkheden met ons door? Bel dan gerust 035 - 3030090 (Wij zijn dagelijks bereikbaar. Klik hier voor onze openingstijden en overige contactgegevens.)